Navigation
Бюлетин
* Вашият имейл
Вашето име 
Запишете се за бюлетина и ще получавате актуална информация за нови продукти, намаления и текущи промоции 
Изпрати
 

Общи условия

Общи условия за ползване на електронен магазин
 
Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между  ЕТ „Ровани“ представлявано от електронен магазин www.rovanibg.com  ,  и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ ИЛИ КЛИЕНТИ, на електронния магазин www.rovanibg.com .
За да ползвате електронния магазин www.rovanibg.com , трябва първо да се регистрирате, с което автоматично се съгласявате с общите ни условия. Онлайн магазин www.rovanibg.com си запазва правото винаги и по всяко време да прави промени, касаещи съдържанието и достъпа до интернет магазина.
 
ЗА ДА ПОРЪЧАТЕ:
1. Направете регистрация в електронния магазин www.rovanibg.com
2. Трябва да въведете актуален и валиден e-mail адрес за кореспонденция
3. Точен и вярно попълнен съществуващ адрес за доставка
4. Телефон за контакт, на който ще получите обаждане от нашия мениджър продажби за потвърждаване на поръчката ( след като бъде направена поръчка).
 
За да разгледате стоката в онлайн магазина не ви е нужна регистрация. Тя ви я необходима само за да направите поръчка.
След като се регистрирате, при всяка направена поръчка, вие ще получите пълна информация  за нея на посочения от вас e-mail адрес.
 
ОГРАНИЧЕНИЯ:
1. Потребителите на електронния магазин нямат право да разпространяват наши текстове, картинки, снимки, материали или части от  www.rovanibg.com  
2. Потребителите нямат право да пускат фалшиви поръчки.
3. Потребителите нямат право да разпространяват порнографски материали или материали, които принадлежат на чуждо авторско право или интелектуална собственост.
4. Потребителите нямат право да извършват действия, с които нарушават общоприетите правила за общуване и комуникация.
 
ДОСТАВКА:
1. Поръчаната от Вас стока ще бъде доставена на посочения от вас адрес
2. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес в рамките на 3 работни дни
3. Клиентът се задължава да заплати сумата по наложения платеж  (която отговаря на сумата от направената от него поръчка) и стойността на доставката, при получаване на стоката.
4. Стоката се транспортира в защитена опаковка
5. Транспортните разходи  заедно с цената на стоката, се заплащат от клиента
6. При опция „Отвори преди да платиш“ се заплаща първо куриерската такса, а след прегледа и одобрението на стоката се заплаща и нейната стойност на куриера.
7. Доставката се извършва спрямо работното време на куриерската фирма 
8. Линк към страницата на куриерската фирма с цени и тарифи за доставка: http://www.econt.com/tariff-parcel/
 
 
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ:
1. Повредена стока при транспортиране
2. Неспазен срок на доставка
3. Несъответствие в уговорената цена
4. При условията по чл.69 ал.3 от ЗЗППТ
Рекламациите по гореизброените случаи се извършват в момента на доставката пред куриера.
Извън гореизброените случаи клиентът няма право да откаже да приеме поръчката. В случай на отказ, клиентът дължи на куриерската фирма разходите по транспортиране на стоката в двете посоки.
 
РЕКЛАМАЦИЯ:
Рекламацията се извършва при следните условия:
1. Ако получената стока не съответства с поръчаната
2. Ако стоката има фабричен дефект или неотговаря на изискванията на клиента (размерът не е точният)
3. Клиентът е длъжен да уведоми мениджър продажби на онлайн магазина (чрез обаждане или e-mail на посочените в контактите телефонен номер и e-mail адрес), че желае да извърши рекламация по получената стока в рамките на 24 часа след доставката.
4. Стоката се връща в 7 дневен срок в състоянието, в което е била получена (пратена) , без нарушения във вида, качеството и опаковката, заедно със спецификацията на поръчката
5. При рекламация се възстановява само стойността на стоката. Разходите по транспортирането й в двете посоки остават за сметка на клиента
6. Възстановяването на стойността на върнатата стока се осъществява по банков път по сметка, предоставена от клиента, в рамките на 3 работни дни
7. Стоките от категория „РАЗПРОДАЖБА“ подлежат единствено на замяна. Заплатената за тях сума на се връща.
 
ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ НА ПОСОЧЕНИЯ В СЕКЦИЯ „КОНТАКТИ“ ТЕЛЕФОН ОТ 09:00 – 17:00 ЧАСА.
Обработването на поръчките се извършва всеки ден от 09:00 – 17:00 часа. Всички поръчки направени до 13:00 часа се изпращат след като операторът ни се свърже с клиента и поръчката бъде потвърдена. Поръчки направени след 13:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в празнични и почивни дни се изпращат в първия работен ден след почивните.

Всички права запазени 2014 by rovanibg.com МАГАЗИН ЗА БЪЛГАРСКО БЕЛЬО ВАРНА - РОВАНИ
Изработка на интернет магазин и сео оптимизация за google от Рекламно студио УЕБ ИДЕЯ БГ Уеб дизайн от рекламно студио УЕБ ИДЕЯ